Je hond is je ideale sportmaatje

10 april 2018 - 08:04 - 0 reacties

Je hond is je ideale sportmaatje

Bewegen met de hond is een trend. Winkelketen Welkoop ontwikkelde daarom samen met Beeztees een productlijn die sport en spel met hond makkelijker, leuker en veiliger maakt. Om baasjes en honden op weg te helpen geeft hondentrainer Jeroen Oomen op 21 april bij Welkoop Apeldoorn de workshop ‘Bewegen met je hond’. Deze actieve workshop is daarna ook bij andere vestigingen te volgen.

Samen bewegen is samen gezond
Je hond is je ideale sportmaatje”, zegt Otto Smook, Category Manager Hond & Kat bij Welkoop. “We zien steeds meer dieren met overgewicht. Net als mensen hebben honden sport en beweging nodig om gezond en fit te blijven. Door het samen te doen sla je twee vliegen in één klap. Bovendien is samen bewegen leuker en het versterkt de band met je dier.”

Workshops bij de eigen Welkoop-winkel
Welkoop wil alle honden in Nederland, samen met hun baasje, in beweging krijgen. Op zaterdagmiddag 21 april geeft de bekende hondentrainer Jeroen Oomen bij Welkoop Apeldoorn de eerste workshop ‘Bewegen met je hond’. Tijdens de workshop leren honden en baasjes hoe ze samen gezond en veilig actief bezig kunnen zijn. De workshop zal vervolgens ook bij andere Welkoop-winkels gegeven worden door lokale trainers.

 

Bron: Welkoop


Deel dit bericht via: |Comments

Nog geen reacties op Je hond is je ideale sportmaatje

Laat een reactie achter

DSZ Actueel stelt het zeer op prijs dat haar lezers laten weten hoe ze over bepaalde ontwikkelingen in de branche denken en die meningen en ervaringen ventileren. We willen daarbij echter wel vragen om daarbij de volledige naam (voornaam en achternaam) bekend te maken. Gebeurt dat niet, dan wordt de reactie niet geplaatst.