Dierenwinkel zoekt nieuwe baas!

5 februari 2018 - 08:02 - 0 reacties

Dierenwinkel zoekt nieuwe baas!

Heb jij een hart voor dieren? Vind jij kennis en kunde even belangrijk als ondernemerschap? Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is dit je kans! In Zuid Holland wordt een dierenspeciaalzaak aangeboden met een uitstekende naam. Klanten vanuit de hele regio weten ons te vinden vanwege ons goede advies en uitgebreide assortiment. De winkel bestaat zeven jaar en is in die tijd zowel in omzet als in klantenbestand flink gegroeid. Het is een rijdende trein waarvoor we een nieuwe enthousiaste machinist zoeken.

Na zeven jaar met hart en ziel deze winkel te hebben opgebouwd zijn we nu op zoek naar de ondernemer die de volgende stap wil gaan zetten. Uitgaande van de Divebo cijfers zit er nog ruim groeipotentie in de huidige omzet. De winkel bevindt zich op een A-locatie, net aan de rand van een levendig centrum van een middelgrote stad. De locatie biedt verder de ruimte voor uitbreiding met bijvoorbeeld een trimsalon of dierenartsenpraktijk. Het winkeloppervlak is groter dan 200m2. Wij maken geen deel uit van een franchise organisatie.

De gegevens op een rijtje:

  • Dierenwinkel
  • Omgeving Zuid Holland
  • Geen franchise
  • Oppervlak > 200m2
  • Inventaris +/- 60 K
  • omzet per jaar >250.000

Voor meer info stuur een mail naar sb.vanrossum@gmail.com.

We zijn op zoek naar een serieuze overnamekandidaat.

Vraagprijs € 99.000

Bron: Dierenwinkel


Deel dit bericht via: |Comments

Nog geen reacties op Dierenwinkel zoekt nieuwe baas!

Laat een reactie achter

DSZ Actueel stelt het zeer op prijs dat haar lezers laten weten hoe ze over bepaalde ontwikkelingen in de branche denken en die meningen en ervaringen ventileren. We willen daarbij echter wel vragen om daarbij de volledige naam (voornaam en achternaam) bekend te maken. Gebeurt dat niet, dan wordt de reactie niet geplaatst.