Anido 2016: Goede en gezellige beurs

26 februari 2016 - 09:02 - 0 reacties

Anido 2016: Goede en gezellige beurs

De Belgische vakbeurs Anido 2016 heeft de 19e editie afgesloten met 4.828 bezoekers. In 2015 was er een bezoekersstijging van 8,6%. Dit jaar een lichte daling van 3,5%.

 

De beurs had voor de bezoekers veel te bieden. De 127 exposanten gaven een goed beeld van wat er op dit moment speelt in de gezelschapsdierenbranche. Wederom was de trend van ‘humanisering’ van de huisdieren weer sterk aanwezig. Veel gezonde diervoeding, verse producten en snacks, met aandacht voor de samenstelling en de afkomst van de gebruikte ingrediĆ«nten. Verder waren er veel accessoires en verzorgingsproducten om het comfort van het huisdier te vergroten en luxe artikelen, bijvoorbeeld hondenparfum.

 

Op de NEW@ANIDO stand konden bezoekers op zondag hun stem uitbrengen voor de beste noviteiten. Met deze wedstrijd deden 49 producten mee. Voorwaarde om te kunnen deelnemen was dat de producten niet voor 1 september 2015Ā op de Belgische markt verschenen mochten zijn.Ā In totaal deden er zo een 700 stemmers mee.

 

De eerste plaats in deĀ categorie ā€˜voedingā€™Ā ging naar Edgard & Cooper van Edgard & Cooper, droge hondenvoeding gemaakt met 100% vers bereid vlees en geen vleesmeel. De tweede plaats was voor de Rizi van Vadigran, een rijst gebaseerde mix voor honden. Op de derde plaats eindigde de kattensnacks ā€˜Lara Little Monstersā€™. Een sterk visueel concept gebaseerd op humor en herkenbare kattentrekjes.

 

In deĀ categorie ā€˜verzorging & accessoiresā€™Ā won de Pawbo van Europepet, een slimme interactieve babysitter voor het huisdier. De tweede plaats was voor de ‘Torus Bowl’: een waterbak met geĆÆntegreerde waterreservoir & auto-refill systeem. Op de derde plaats staat de Insect Body Guard van Holland Animal Care: een hondenbed, kussen of deken dat vlooien, teken, luizen en mijten doodt.

 

 

Bron:Ā Anido/Dibevo

 

Deel dit bericht:


Comments

Nog geen reacties op Anido 2016: Goede en gezellige beurs

Laat een reactie achter

DSZ Actueel stelt het zeer op prijs dat haar lezers laten weten hoe ze over bepaalde ontwikkelingen in de branche denken en die meningen en ervaringen ventileren. We willen daarbij echter wel vragen om daarbij de volledige naam (voornaam en achternaam) bekend te maken. Gebeurt dat niet, dan wordt de reactie niet geplaatst.

Reacties zijn niet meer mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten